fbpx
Blog

Noi metode de plata la orizont

Din cand in cand este bine sa aruncam o privire si in afara granitelor tarii pentru a ne inspira in ceea ce inseamna e-commerce. Tot mai multe tari implementeaza o noua metoda de plata, care pare sa fie pe placul consumatorilor: cumpara acum si plateste mai tarziu.

Pandemia a schimbat mult modul in care se fac cumparaturile, iar atunci cand unele brand-uri au fost nevoite sa treaca in online si sa imbratiseze ideea de e-commerce, au avut de infruntat noi provocari.

Ce inseamna cumpara acum, plateste mai tarziu

Aceasta noua metoda de plata care pare sa prinda tot mai mult avant presupune cumpararea unui produs si posibilitatea de a-l plati dupa ce clientii l-au primit, insa nu ramburs la curier, ci dupa ce s-au convins ca acesta corespunde comenzii si nevoilor lor.

In caz ca nu doresc sa il returneze, ci sa il pastreze, vor avea posibilitatea sa aleaga cum sa il plateasca: integral sau in rate.

Care sunt beneficiile pe care ti le aduce aceasta noua metoda

Ca business incerci sa satisfaci nevoile clientilor si pe ale posibililor clienti cat mai bine. Fie ca diversifici gama de produse, oferi promotii si discounturi sau variezi metodele de plata.

Haide sa vedem ce aduce in plus noua metoda – cumperi acum, platesti mai tarziu.

1. Posibilitatea mai multor vanzari

Daca targhetul tau este si pana in 35 de ani, Generatia Z mai ales, atunci vor iubi aceasta noua metoda de plata. Ei sunt cei care se adapteaza cel mai usor, iar flexibilitatea este un atu pe care il cauta atat in relatiile personale, cat si in cele de business – chiar si atunci cand vine vorba despre cumparaturi.

2. Cresti numerele clientilor

Pe langa ca poti sa faci mai multe vanzari acelorasi persoane care deja au testat aceasta noua metoda de plata, poti si sa iti cresti baza de date cu cei curiosi sa o testeze sau care au auzit de ea de la prieteni care locuiesc in afara granitelor noastre.

3. Cresti increderea cumparatorilor

Unele persoane sunt inca sceptice cand vine vorba despre cumparaturile online deoarece se poate sa fi avut experiente neplacute in trecut sau alte motive. Trimitandu-le un produs fara sa trebuiasca sa il plateasca poate sa le creasca increderea in brand-ul tau, pentru ca in acest fel le transmiti ca ai incredere in produsele pe care le comercializezi si ca sansele sa dai gres sunt foarte mici.

4. O noua metoda de credit

Cumpara acum, plateste mai tarziu este o noua metoda de creditare daca putem spune asa, in care cumparatorul se angajeaza la o plata doar dupa ce vede produsul si se convinge ca este ceea ce si-a dorit.

5. Fii inaintea competitiei

In Romania, o singura companie ofera acum aceasta posibilitate de plata, asa ca, daca te interesezi cum poti sa o implementezi si mai apoi te pui pe treaba, ai sanse mari sa fii inaintea competitiei si sa dai trend-ul in vanzari. Fiind printre primii care implementeaza aceasta metoda la noi, iti poti asigura o baza de clienti loiala, care vor reveni la tine pentru cumparaturi chiar si din acest motiv.

Indrazneste sa faci primii pasi spre o noua lume a platilor in cumparaturile online si reputatia de inovator iti va creste. Aliniaza-te noilor standarde internationale si clientii iti vor multumi si vor duce mai departe vorba despre tine! 

Articol scris de:

Victor Dulu

Owner @ 247Digital.Net