fbpx
Cu noi rezultatele sunt usor de masurat

Social Media Marketing & Management

Cu un plan de servicii de marketing social media personalizat, afacerea ta va incepe sa creasca gradul de cunoastere al marcii si sa genereze venituri din platformele de socializare precum Facebook, Instagram, Tik-Tok si multe altele.

01
01
Rezultate SEO mai bune

Site-urile de top folosesc in mod constant social media pentru a incuraja si a imbunatati vizibilitatea lor in motoarele de cautare.


02
02
Continut realizat de profesionisti

Lucram cu profesionisti pentru a realiza continut de impact pentru conturile tale de socializare


03
03
Prezenta in retele de socializare a clientilor tai

Nu este nimic mai simplu decat sa fii prezent pe retele de socializare. Nimic nu este mai simplu decat sa fii prezent pe retelele de socializare. Astfel, viitorii tai clienti te vor alege fara ezitare, fiind deja familiarizati cu tine.

04
04
Colaborare fara riscruri

Alaturi de noi poti fi linistit/a! Daca nu te multumesc serviciile noastre, oricand, pe baza unui preaviz, poti incheia colaborarea cu noi.

Esti interesat de acest serviciu?

Ce spun clientii nostri

Pareri despre serviciile
247Digital

Emilia Clarke
Recomand. Multe puncte importante atinse in urma analizei, urmeaza implementare, e bine ca cineva sa iti spuna din exterior, avizat, cam ce experienta de shopping oferi userilor. Foarte bine conturat totul. Multumim!
Ervin
Cate-n Luna si-n Stele
Emilia Clarke
“Am apelat la serviciile 247Digital si acestia au venit cu puncte destul de serioase pentru modificarea magazinului meu online. I-am urmat sugestiile si am implementat tot ce am stabilit ”
Flavius Ciubotaru
Gave.ro