fbpx
Cu noi rezultatele sunt usor de masurat

Social Media Marketing & Management

Cu un plan de servicii de marketing social media personalizat, afacerea dvs. poate începe să crească gradul de cunoaștere a mărcii, precum și să genereze venituri din platformele de socializare precum Facebook, Instagram, Tik-Tok, YouTube și multe altele.

01
01
Rezultate seo mai bune

Site-urile de top folosesc in mod constant social media pentru a incuraja si a imbunatati vizibilitatea lor de cautare in motoarele de cautare

02
02
Continut realizat de profesionisti

Lucram cu cei mai buni profesionisti pentru a realiza continut de impact pentru conturile tale de socializare

03
03
Prezenta in retele de socializare a clientilor tai

Nu este nimic mai simplu decat sa ai prezenta in retele de socializare. Astfel viitorii tai clienti te vor alege mult mai usor, fiind deja familiarizati cu tine.

04
04
Colaborare fara riscruri

Alauturi de noi poti sa stai linistit, daca nu esti multumit de serviciile noastre oricand pe baza unui preaviz poti sa inchei colaborarea cu noi.

Esti interesat de acest serviciu?

Ce spun clientii nostri

Pareri despre serviciile
247Digital

Emilia Clarke
Recomand. Multe puncte importante atinse in urma analizei, urmeaza implementare, e bine ca cineva sa iti spuna din exterior, avizat, cam ce experienta de shopping oferi userilor. Foarte bine conturat totul. Multumim!
Ervin
Cate-n Luna si-n Stele
Emilia Clarke
“Am apelat la serviciile 247Digital si acestia au venit cu puncte destul de serioase pentru modificarea magazinului meu online. I-am urmat sugestiile si am implementat tot ce am stabilit ”
Flavius Ciubotaru
Gave.ro