fbpx
Vanzari recurente la un cost foarte mic!

E-mail marketing Rezultate suplimentare conversiilor generate de paid media ads!

De ce merita ca magazinul tau sa aiba e-mail marketing?!

In prezent, reclamele pe care le rulați pe rețele de socializare sau motoare de căutare au devenit tot mai scumpe. Acest lucru se datorează competiției, dar și faptului că fiecare magazin online licitează pentru o poziție mai bună în rezultate.

E-mail marketing mai merge ?

Da! Emailurile comerciale functioneaza foarte bine daca ai o politica avantajoasa de abonare pentru clientii si vizitatorii magazinului.

Cu o rata de deschidere de 20-30%, rata de conversie intre 3-10% este momentul sa incepi sa trimiti emailuri clientilor tai cu oferte, reduceri sau pur si simplu noi produse pe care le-ai adaugat.

*Rezultatele pot sa difere de la un magazin la altul.

Cât timp trebuie sa aloc pentru e-mail marketing?

Timpul este diferit de la magazin la magazin, depinde de numarul de e-mailuri pe care doresti sa le trimiti, si de numarul de oferte/promotii/noutati pe care doresti ca abonatii sa le primeasca

Avem o veste buna!

E-mail marketing nu inseamna doar e-mailuri trimise manual si construite de la 0!

Acestea sunt impartite pe mai multe categorii, unele dintre ele fiind chiar si automate!

  • Newslettere
  • E-mailuri automatizate ce pot sa fie insotite de notificari prin sms sau push notification, cu continut dinamic in functie de istoricul clientului.

Daca vrei sa adaugi venituri suplimentare si sa fidelizezi clientii magazinului, hai sa stam de vorba si sa gasim varianta optima pentru tine!

Esti interesat de acest serviciu?

Ce spun clientii nostri

Pareri despre serviciile
247Digital

Emilia Clarke
Recomand. Multe puncte importante atinse in urma analizei, urmeaza implementare, e bine ca cineva sa iti spuna din exterior, avizat, cam ce experienta de shopping oferi userilor. Foarte bine conturat totul. Multumim!
Ervin
Cate-n Luna si-n Stele
Emilia Clarke
“Am apelat la serviciile 247Digital si acestia au venit cu puncte destul de serioase pentru modificarea magazinului meu online. I-am urmat sugestiile si am implementat tot ce am stabilit ”
Flavius Ciubotaru
Gave.ro