fbpx
Primele locuri in motoarele de cautare

Ce reprezinta serviciile SEO?

Optimizarea motoarelor de cautare sau SEO este practica cresterii traficului organic pe pagina de rezultate a motorului de cautare (SERP). Este, de asemenea, cunoscut sub numele de imbunatatirea rezultatelor organice in motorul de cautare. Daca doriti sa clasati pe cele mai bune pozitii, clar SEO este serviciul ce aduce avantajele dorite!

 

Primele pozitii in motorul de cautare!

Cu ce te ajuta SEO?

Fata de clasicele Facebook si Google Ads, campania SEO este procesul prin care site-ul afacerii tale are o vizibitate mai buna (pozitii cat mai bune, pe prima pagina) prin care viitori clienti te pot alege, toate aceste lucruri fara sa ai un cost pe click. 

Evident, acest lucru necesita rabdare pentru ca motorul de cautare sa te “livreze” intr-o pozitie cat mai buna, iar pentru acest lucru recomandam o colaborare pentru rezultate cat mai bune pe minim 6 luni. 

Servicii SEO fara perioada contractuala obligatorie

Nu dorim sa te simti inconfortabil, motiv pentru care lucram cu maxima flexibilitate cu fiecare client. Durata colaborarii este strans legata de experienta pe care o oferim clientilor cat si de satisfactia acestora. 

Tinand cont aceste concluzii, te asteptam sa ne contactezi!

Cand merita sa ai o campanie SEO pentru afacerea ta?

Raspunsul pentru aceasta intrebare este strans legat de bugetul tau si de asteptarile pe care le ai. Fiind un proces de durata, acesta este recomandat sa incepa odata cu lansarea publica a site-ului sau magazinului tau online.

Ce fac daca am un site de prezentare sau un magazin online la care nu am invesit in optimizare SEO de la inceput? 

Nu este nicio problema, avem specialisti dedicati pentru fiecare situatie. In urma analizei pe care acestia o vor realiaza pentru proiectul propus de tine, cu siguranta, se vor lua cele mai bune decizii. Acest lucru nu te va impiedica sa te bucuri de rezultate mai bune la orice cautare pe Google.

 

Este SEO un serviciu accesibil?

Fiecare companie alege sa investeasca un buget pentru acest serviciu. Este important sa te gandesti daca bugetul tau este pregatit pentru acest serviciu. Noi consideram ca este un serviciu accesibil pentru orice firma ce are un plan bine pus la punct de dezvoltare. 

Ai la dispozitie aproximativ 11 milioane de romani cu o conexiune la internet, totul depinde de tine daca doresti sau nu sa te numeri printre rezultatele pe care acestia le au la dispozitie atunci cand sunt in cautarea unui serviciu sau produs.

Inca de la inceput poti alege daca esti sau nu in fata unui public potrivit pentru tine!

Optimizare SEO - Pasii pe care ii urmam dupa ce ai ales sa colaboram

1. Analiza si strategie on page completa

Fiecare site sau magazin online este diferit, intr-o prima faza a colaborarii analizam stadiul in care se afla proiectul tau online si identificam strategia potrivita pentru cuvinte cheie si revenim cu solutii perfect adaptate. Realizam o documentate completa pentru ca mai departe programatorul sa implementeze sau sa modifice recomandarile specialistilor nostri.  Astfel, dupa ce sunt implementate recomandarile prezente in documentatie, site-ul tau de prezentare sau magazinul “se va prezenta corespunzator” pentru motorul de cautare Google.

2. Organizarea procesului de link building off-page

Unul din cele mai importante componente in procesul de optimizare seo off page este alegerea celor mai potrivite website-uri ce vor publica link-uri de cea mai buna calitate cu destinatie website-ul tau, pe diverse cuvinte cheie stabilite.

Lunar, primesti din partea noastra in functie de pachetul SEO ales, un numar de link-uri catre magazinul sau site-ul tau de prezentare

3. Monitorizare si raportare

Atunci cand ai optat pentru servicii seo, trebuie sa cunosti de la inceput, faptul ca ai luat o decizie foarte buna! Pentru acest serviciu de optimizare site-ul sau magazinul tau online, va avea lunar monitorizate cu softuri profesionale cuvintele cheie pe care se va realiza optimizarea cat si alte cuvinte pe care doresti sa urmaresti evolutia. 

Lunar venim si iti prezentam un raport al evolutiei pe care o are procesul de optimizare si ce se intampla proiectul tau online.

Esti interesat de acest serviciu?

Ce spun clientii nostri

Pareri despre serviciile
247Digital

Emilia Clarke
Recomand. Multe puncte importante atinse in urma analizei, urmeaza implementare, e bine ca cineva sa iti spuna din exterior, avizat, cam ce experienta de shopping oferi userilor. Foarte bine conturat totul. Multumim!
Ervin
Cate-n Luna si-n Stele
Emilia Clarke
“Am apelat la serviciile 247Digital si acestia au venit cu puncte destul de serioase pentru modificarea magazinului meu online. I-am urmat sugestiile si am implementat tot ce am stabilit ”
Flavius Ciubotaru
Gave.ro