fbpx
Rezultate pentru afacerea ta!

Ce reprezinta serviciile de Influencer Marketing ?

Serviciile de influencer marketing au ca scop principal punerea in lumina a unei afaceri (brand) cu ajutorul unor “oameni importanti” care de cele mai multe ori sunt vedete (persoane publice) cu rol de a influenta si totodata de a pune in valoare punctele forte ale business-ului tau.

Cum se intampla ?

Este foarte simplu !  Cand vorbim de Influenceri si despre serviciile de marketing ne referim la o comunitate online care graviteaza in jurul acestui influencer, il urmaresc pe toate retelele de socializare posibile ( Facebook, Instagram, Tik Tok etc) si au incredere in tot ceea ce recomanda acest influencer.

Increderea este cheia succesului intr-o astfel de comunitate dar si numarul de urmatori. Cu cat numarul de urmatori este mai mare cu atat dezvoltarea si imaginea afacerii tale capata un plus valoare in online.

Influencer Marketing nu este o nisa a publicitatii traditionale ci o noua abordare a marketing-ului si a sales-ului in Social Media, care foloseste comunitatile create de un Influencer si continut creat de acesta.

Influencer Marketing este strategia cu cea mai mare crestere din publicitatea online.

Un influencer bine ales va aduce un plus valoare business-ului tau!!

Reclama pe care un influencer o poate face pentru tine, nu se afla intr-un bloc sau calup de publcitate si astfel publicul este mult mai atent fata de clasicele reclame pe website-uri, tv sau radio.

Ce obtii daca investesti in influencer marketing?

1.Incredere

Pe langa canale de promovare precum Facebook si Google Ads, influencer marketing aduce unul din cele mai importante aspecte in alegerea unui produs sau serviciu. 

Atunci cand o persoana publica cu un publica mare de urmaritori alege sa se asocieze cu brandul tau, increderea acelui public creste extrem de rapid. Acest lucru poti sa il faci si singur insa toti stim ca timpul este extrem de valoros iar acesta de cele mai multe ori poate influenta o viitoare decizie pe care clientul tau o poate lua rapid. 

2.Continut creativ

Costurile pentru a realiza continut adaptat fiecarui public pot sa fie extrem de mari, intr-o colaborare cu un influencer, acesta este cel care poate prezenta produsul sau serviciul pe care compania ta il pune la dispozitia clientilor, perfect adaptat pentru a livra rezultatele dorite de tine! 

3. Esti prezent in fata unui public adaptat pentru afacerea ta!

Atunci cand realizam o campanie de influencer marketing, nu alegem aleeatoriu cele mai potirvite celebritati online. Analizam cu atentie fiecare influencer pe care il recomandam astfel publicul acestuia sa rezoneze perfect cu produsul sau serviciul pe care doresti sa il promovezi.

4. Vizibilitate pe o perioada nedeterminata

Sunt foarte multe canale prin care te poti promova, insa acestea in momentul in care nu beneficiaza de bugete din partea afacerii, se opresc.  In cazul promovarii de exemplu prin YouTube, clipul video cat si link-ul pe care acestia il publica, de cele mai multe ori ramane in arhiva canalelor de YouTube al influencerilor alesi. 

Influencer marketing la inceput de drum pentru afacerea ta 

Daca esti o afacere la inceput de drum, te invitam sa discutam, cu siguranta exista o solutie optima pentru tine ce va aduce o valoare pe termen lung cu un cont avantajos.

Unde te vor promova influencerii ?

Ce spun clientii nostri

Pareri despre serviciile
247Digital

Emilia Clarke
Recomand. Multe puncte importante atinse in urma analizei, urmeaza implementare, e bine ca cineva sa iti spuna din exterior, avizat, cam ce experienta de shopping oferi userilor. Foarte bine conturat totul. Multumim!
Ervin
Cate-n Luna si-n Stele
Emilia Clarke
“Am apelat la serviciile 247Digital si acestia au venit cu puncte destul de serioase pentru modificarea magazinului meu online. I-am urmat sugestiile si am implementat tot ce am stabilit ”
Flavius Ciubotaru
Gave.ro