fbpx
Rezultate pentru afacerea ta!

Ce reprezinta serviciile de Influencer Marketing ?

Serviciile de influencer marketing au ca scop principal punerea in lumina a unei afaceri (brand) cu ajutorul unor “oameni importanti” care de cele mai multe ori sunt vedete (persoane publice) cu rol de a influenta si totodata de a pune in valoare punctele forte ale business-ului tau.

Cum se intampla ?

Este foarte simplu !  Cand vorbim de Influenceri si despre serviciile de marketing ne referim la o comunitate online care graviteaza in jurul acestui influencer, il urmaresc pe toate retelele de socializare posibile ( Facebook, Instagram, Tik Tok etc) si au incredere in tot ceea ce recomanda acest influencer.

Increderea este cheia succesului intr-o astfel de comunitate dar si numarul de urmatori. Cu cat numarul de urmatori este mai mare cu atat dezvoltarea si imaginea afacerii tale capata un plus valoare in online.

Influencer Marketing nu este o nisa a publicitatii traditionale ci o noua abordare a marketing-ului si a sales-ului in Social Media, care foloseste comunitatile create de un Influencer si continut creat de acesta.

Influencer Marketing este strategia cu cea mai mare crestere din publicitatea online.

Un influencer bine ales va aduce un plus valoare business-ului tau!!

Esti interesat de acest serviciu?

Ce spun clientii nostri

Pareri despre serviciile
247Digital

Emilia Clarke
Recomand. Multe puncte importante atinse in urma analizei, urmeaza implementare, e bine ca cineva sa iti spuna din exterior, avizat, cam ce experienta de shopping oferi userilor. Foarte bine conturat totul. Multumim!
Ervin
Cate-n Luna si-n Stele
Emilia Clarke
“Am apelat la serviciile 247Digital si acestia au venit cu puncte destul de serioase pentru modificarea magazinului meu online. I-am urmat sugestiile si am implementat tot ce am stabilit ”
Flavius Ciubotaru
Gave.ro