fbpx
Blog

Noutati la Google Performance Max Campaigns

Am tot vorbit in ultima perioada despre Google Performance Max Campaigns si felul in care reclamele se vor schimba odata cu adoptarea acestei noi modalitati de a rula campanii.

Orice persoana care se ocupa de publicitatea pe Goole ar trebui sa fie cu ochii pe toate aceste modificari care pot sa impacteze real cifrele si sumele alocate pentru fiecare reclama.

Ca orice lucru la inceput, si pentru Google Performance Max Campaigns vor exista de-a lungul timpului o multime de updates de care trebuie sa tii cont.

Updates la Performance Max Campaigns

Iata 7 updates pe care GPMC (Google Performance Max Campaigns) le-a primit in ultima perioada si de care ar trebui sa tii cont pentru a rula campanii de succes.

1. In-store goals

Google va optimiza sistemul in asa fel incat sa duca la cat mai multe vizite si vanzari in magazinele fizice.

Astfel se deschide o noua lume pentru cei care pana acum nu aveau site si nu aveau de ce sa ruleze reclame. Astfel va fi un win-win atat pentru Google, cat si pentru ei.

2. Optimization score

Acest plus pe care il aduce Google se refera la automatizarea reclamelor pentru a da cele mai bune rezultate.

El se potriveste mai ales atunci cand vine vorba despre clienti noi. Updateul este disponibil deja in lumea-ntreaga.

3. Burst campaign

Noul feature – burst – va lucra alaturi de cel de in-store goals si va permite celor care ruleaza reclame sa seteze o anumita perioada de timp pentru a aduce lumea in magazinele fizice.

Setate cum trebuie, aceste doua goals ar trebui sa aduca vizitatori in magazine chiar daca este vorba despre perioade sezoniere.

4. Insights

Stim cat de importante sunt insighturile atunci cand vine vorba despre campaniile pe care urmeaza sa le rulam si intelegerea a ceea ce s-a petrecut in trecut.

Asa ca Google aduce informatii mai relevante si mai accurate atunci cand vine vorba despre clienti si felul in care acestia au interactionat cu reclamele.

5. Experiementation

Nu este vorba despre experimentele pe care le facem de obicei in cadrul campaniilor rulate, ci despre compararea campaniilor mai vechi si suprapunerea Performance Max peste acestea pentru a putea sti ce a mers bine sau mai putin bine si ce sa schimbi pe viitor.

6. Availability

Advertiserii care foloseau pana acum Search 360 si Google Ads vor putea folosi Performance Max Campaigns si ei si astfel vor putea testa ce merge mai bine pentru businessul lor in materie de reclame.

7. Pentru hoteluri

Un feature care va intra in folosinta de la jumatatea anului este Performance Max pentru hoteluri.

Proprietarii de hoteluri si cei care se ocupa de reclamele pentru acestia le vor putea rula in asa fel incat sa vada rezultate cat mai bune cu fiecare campanie in parte.

Pentru aceste reclame vor fi texte, imagini si videouri auto-generate care te vor ajuta pe tine, persoana care te ocupi de ads, sa ai o munca mai usoara si care poate sa aiba un efect mai mare.

Aceste noi adaugiri in cadrul Performance Max Campaigns vin in intampinarea advertiserilor atat pentru a se familiariza mai usor cu noul produs care e aici si va ramane pentru o perioada lunga de timp, cat si pentru aaduce rezultate mult mai bune reclamelor rulate, indiferent de tipul de business pe care il ai.

 

Articol scris de:

Victor Dulu

Owner @ 247Digital.Net