fbpx
Blog Marketing

5 motive pentru care sa colaborezi cu o agentie de marketing

Businessurile de orice dimensiune au nevoie de o parte de comunicare pentru ca lumea sa afle de ele si de produsele sau serviciile pe care le ofera.

Ai ajuns la acest articol pentru ca esti business owner. Iar in aceasta calitate stii cat de important este sa ai aproape un partener de nadejde atunci cand vine vorba despre prezenta online si offline deopotriva.

Oricat de mare sau mica ar fi echipa ta de comunicare, noi iti dam azi 5 motive pentru care sa ne alegi ca parteneri pe acest drum al gasirii celor mai bune solutii pentru ca afacerea ta sa fie cat mai vizibila.

5 motive pentru care sa ne ai ca parteneri in comunicare

Comunicarea este probabil unul dintre cele mai sensibile subiecte atunci cand vine vorba despre un business. Acest lucru se datoreaza faptului ca te adresezi unui public in care nicio persoana nu este la fel cu cealalta si trebuie sa gasesti un echilibru in mesajele pe care le transmiti.

1. Motive materiale

Sa angajezi o persoana sa lucreze pentru tine in-house inseamna un cost mai mare decat sa angajezi o agentie.

Asta deoarece pentru salariul acelei persoane trebuie sa platesti taxe; la acestea se adauga tot echipamentul de care persoana respectiva are nevoie pentru a-si desfasura munca: calculator/ laptop, birou, scaun etc.; concedii si concedii medicale platite.

Toate acestea inseamna costuri pe care le poti salva angajandu-ne ne noi. Le avem pe ale noastre deja si tot ce trebuie sa platesti este fee-ul pe care il agream impreuna in functie de nevoile tale si timpul care ne este necesar pentru a le duce de la stadiul de idei la implementare si raportare.

2. Idei noi

Chiar daca iti permiti sa angajezi o persoana in-house, aceasta va ajunge sa se obisnuiasca atat de tare cu produsul sau produsele tale, incat ii va veni destul de greu sa aduca idei noi pe care sa le puna in practica referitoare la acestea.

O privire si un sfat din afara vor face mereu bine afacerii in orice stadiu s-ar afla aceasta.

Noi vom veni intotdeauna cu o alta perspectiva asupra afacerii tale, deoarece suntem o echipa care face schimb de idei si acest lucru duce si businessul la un alt nivel de notorietate.

3. Nu ai destule resurse

Mai ales atunci cand businessul este la inceput, si resursele umane sunt limitate sau o singura persoana trebuie sa se ingrijeasca de mai multe departamente si si de mai multe taskuri intr-o singura zi.

Ei bine, daca ne alegi pe noi sa iti fim parteneri in comunicare, vei avea cel putin o persoana dedicata. Aceasta se va ocupa ca totul sa mearga conform planului pe care l-am gandit si l-ai aprobat, fara sa fie cu gandul si la cum sa impacheteze colete sau cum sa aduca noi parteneri.

4. Este greu sa gasesti persoane competente

Fara sa discretitam pe cineva, una dintre cele mai mari probleme cu care se confrunta afacerile este sa gaseasca oameni buni pe care sa ii angajeze in-house.

Acest lucru se intampla deoarece persoanele foarte bune sau lucreaza deja in agentii sau isi deschid agentiile lor. Diversitatea pe care acest stil de munca le-o ofera dispare in momentul in care sunt angajati la o firma anume si uneori par ca si creativitatea le scade in aceasta situatie.

Brainstorming poti sa faci la fel de bine si cu angajatii agentiei noastre la fel ca si cum ai face cu o persoana pe care ai angaja-o direct in firma ta.

5. Nu ai tot timpul nevoie de campanii

Exista momente in viata unui business in care ai nevoie doar sa postezi content ca sa nu creada lumea ca ai disparut de pe piata.

Insa exista si momente in care lansezi produse sau servicii noi, faci angajari sau un rebranding, in care iti doresti ca afle cat mai multa lume de noutatile pe care le-ai gandit si implementat cu atata mandrie.

Ei bine, trebuie sa stii ca noi iti putem fi alaturi si in aceste momente, chiar daca este nu sunt neaparat proiecte ongoing, ci mai degraba sporadice. In functie de rezultatele pe care le aducem, vei considera cu siguranta necesar sa colaboram si cu alte ocazii.

Acestea sunt cele 5 cele mai importante motive pentru care clientii nostri ne-au ales deja.

Haide si tu sa ne cunosti si sa facem lucruri marete impreuna!

Articol scris de:

Victor Dulu

Owner @ 247Digital.Net