fbpx
Rezultate rapide pentru proiectul tau online

Plata per click sau conversie prin intermediul celor mai importante canale online.

PPC Marketing (reclame cu plata per click) sau solutia prin care poti sa ai intr-un timp scurt o prezenta ce va aduce vanzari sau vizitatori proiectului tau online prin intermediul Google sau Facebook/Instagram

De ce trebuie sa investesti in Facebook si Google Ads?

Orice business, in aceasta perioada, trebuie sa fie prezent prin reclame in fata publicului. Facebook Ads iti permite sa afisezi reclamele tale unui public targetat, potrivit pentru ceea ce oferi.

Publicul tau tinta este prezent pe Facebook! 

Avem aproximativ 10 milioane de persoane care detin un cont de Facebook in Romania, lucru ce ne ajuta sa afisam in fata acestora, in functie de targetarile realizate, reclama ta publicului cel mai potrivit.

Dezvoltam pentru tine campanii video sau foto pentru ca afacerea ta sa fie adaptata utilizatorilor celei mai populare retele de socializare. 

Instagram

O alta retea sociala importanta, parte din familia Facebook, este si Instagram.

Cu ajutorul contului de Facebook ads, contului de Facebook Ads, prin reclame cat mai bine realizate, ajungem cu usurinta in fata retelei de socializare cu cea mai mare crestere a numarului de utilizatori din ultimii ani. Doar in tara noastra, conform ultimilor statistici, exista peste un milion de utilizatori.

De cate ori nu s-a intamplat ca atunci cand ai nevoie de un produs sau serviciu sa cauti acest lucru pe Google? Suntem siguri ca acest lucru s-a intamplat o odata iar daca internetul este o componenta importanta din viata ta, acest lucru este indubitabil.

Compania originara din Mountain View, California, Statele Unite, a inteles acest lucru foarte bine, motiv pentru care pune la dispozitia firmelor posibilitatea de a afisa prin Google Ads reclame atat text, cat si produse – extrem de util pentru magazinele online, facand posibil ca publicul cel mai potrivit sa vizualizeze produsele tale.

Fata de Facebook Ads, pe Google Ads, publicul este cel care alege ce sa caute iar, Google va afisa acestuia chiar site-ul afacerii tale in cazul in care ai ales acest tip de publicitate.

YouTube Ads

Una din cele mai bune metode prin care afacerea ta este in fata viitorilor clienti este YouTube. Parte din compania Alphabet Inc (companie ce detine Google si toate produsele sale), aceasta are constant aproximativ 12 milioane de utilizatori lunar. 

Continutul video este urmarit zilnic de 9 milioane de utilizatori, in timp ce posturile de televiziune, fiind spatii in care o reclama este mult mai costisitoare, incep sa piarda teren in favoarea publicului tanar cu varste cuprinse intre 18-35 de ani care alege continutul de pe YouTube.

Prin publicitatea pe YouTube, business-ul tau este prezent atat pe televizoare, cat si pe telefoanele mobile, doua dispozitive intens utilizate pentru vizionarea clipurilor video. 

01
01
Facebook Ads

Cea mai populara retea de socializare iti pune la dispozitie spatiile sale publicitare direct in fata viitorilor tai clienti.


02
02
Instagram

Specialistii spun ca Instagramul isi va depasi curand fratele mai mare (Facebook), in ceea ce priveste importanta si vizibilitatea. E momentul perfect sa faci parte din aceasta evolutie!

03
03
Google ads

Cu siguranta si tu intri pe Google cand ai nevoie de un serviciu, un produs ori, pur si simplu, doresti sa te informezi. Aici este locul in care trebuie sa fie si proiectul tau!


04
04
Fara griji sau contracte pe perioade definite

In orice moment, ai libertatea sa opresti bugetul catre canalele online alese de tine fara penalizari sau batai de cap.


Esti interesat de acest serviciu?

Ce spun clientii nostri

Pareri despre serviciile
247Digital

Emilia Clarke
Recomand. Multe puncte importante atinse in urma analizei, urmeaza implementare, e bine ca cineva sa iti spuna din exterior, avizat, cam ce experienta de shopping oferi userilor. Foarte bine conturat totul. Multumim!
Ervin
Cate-n Luna si-n Stele
Emilia Clarke
“Am apelat la serviciile 247Digital si acestia au venit cu puncte destul de serioase pentru modificarea magazinului meu online. I-am urmat sugestiile si am implementat tot ce am stabilit ”
Flavius Ciubotaru
Gave.ro