fbpx
Primele locuri in motoarele de cautare

Ce reprezinta serviciile SEO?

Pe scurt, vorbim despre optimizarea motoarelor de cautare, utila pentru cresterea traficului organic pe pagina de pagina de rezultate a motorului de cautare (SERP).

Daca-ti doresti sa te clasezi printre primele pozitii de pe Google, atunci SEO este serviciul care-ti va aduce avantajele dorite!

Primele pozitii in motorul de cautare!

Cu ce te ajuta SEO?

Fata de clasicele Facebook si Google Ads, campania SEO este procesul prin care site-ul afacerii tale are o vizibitate mai buna (pozitii cat mai bune, pe prima pagina) prin care viitori clienti te pot alege, toate aceste lucruri fara sa ai un cost per click. 

In mod evident, e nevoie de rabdare cand vine vorba despre obtinerea unei pozitionari cat mai bune pe Google. Din acest motiv, o colaborare care sa duca la rezultatele dorite este recomandat sa fie de minim 6 luni.

Servicii SEO fara perioada contractuala obligatorie

Nu dorim sa te simti inconfortabil, motiv pentru care lucram cu maxima flexibilitate cu fiecare client. Durata colaborarii este strans legata de experienta pe care o oferim clientilor cat si de satisfactia acestora. 

Tinand cont aceste concluzii, te asteptam sa ne contactezi!

Cand merita sa ai o campanie SEO pentru afacerea ta?

Raspunsul pentru aceasta intrebare este strans legat de bugetul tau si de asteptarile pe care le ai. Fiind un proces de durata, acesta este recomandat sa incepa odata cu lansarea publica a site-ului sau magazinului tau online.

Ce fac daca am un site de prezentare sau un magazin online la care nu am invesit in optimizare SEO de la inceput? 

Nu este nicio problema, avem specialisti dedicati pentru fiecare situatie. In urma analizei pe care acestia o vor realiaza pentru proiectul propus de tine, cu siguranta, se vor lua cele mai bune decizii. Acest lucru nu te va impiedica sa te bucuri de rezultate mai bune la orice cautare pe Google.

 

Este SEO un serviciu accesibil?

Fiecare companie alege sa investeasca un buget special pentru SEO. Este important sa te gandesti daca in bugetul tau se incadreaza si acest serviciu. Noi consideram ca pentru orice firma care are un plan bine pus la punct este accesibil. In plus, daca serviciile/produsele tale se pozitioneaza printre primele rezultate pe Google, SEO poate fi doar inceputul succesului tau.

Ai la dispozitie aproximativ 11 milioane de romani cu o conexiune la internet, totul depinde de tine daca doresti sau nu sa te numeri printre rezultatele pe care acestia le au la dispozitie atunci cand sunt in cautarea unui serviciu sau produs.

Inca de la inceput poti alege daca esti sau nu in fata unui public potrivit pentru tine!

Optimizare SEO - Pasii pe care ii urmam dupa ce ai ales sa colaboram

1. Analiza si strategie on page completa

Fiecare site sau magazin online este diferit, de aceea, intr-o prima faza a colaborarii, analizam proiectul tau si vedem concret in ce stadiu se afla, identificam strategia potrivita pentru cuvintele cheie cu care vrei apari printre primii pe Google si-ti prezentam solutiile perfect adaptate. Realizam documentatie completa pentru ca, mai departe, programatorul sa implementeze recomandarile specialistilor nostri. Astfel, dupa ce sunt implementate, site-ul tau de prezentare/magazinul va fi bine pus la punct pentru rezultate frumoase pe Google.

2. Organizarea procesului de link building off-page

Unul dintre cele mai importante componente in procesul de optimizare seo off-page este alegerea celor mai potrivite website-uri ce vor publica link-uri de cea mai buna calitate catre site-ul tau, pe diverse cuvinte cheie stabilite.

Lunar, primesti din partea noastra in functie de pachetul SEO ales, un numar de link-uri catre magazinul sau site-ul tau de prezentare

3. Monitorizare si raportare

Atunci cand ai optat pentru servicii SEO,trebuie sa fii sigur de la inceput ca ai luat o decizie foarte buna! Pentru acest serviciu de optimizare, site-ul tau va fi monitorizat lunar cu ajutorul softurilor profesionale. Mai exact, vom urmari evolutia (pozitionarea pe Google) in baza cuvintelor cheie optimizate.

Lunar, iti prezentam un raport al evolutiei procesului de optimizare si vei sti, concret, ce se intampla cu site-ul tau.

Esti interesat de acest serviciu?

Ce spun clientii nostri

Pareri despre serviciile
247Digital

Emilia Clarke
Recomand. Multe puncte importante atinse in urma analizei, urmeaza implementare, e bine ca cineva sa iti spuna din exterior, avizat, cam ce experienta de shopping oferi userilor. Foarte bine conturat totul. Multumim!
Ervin
Cate-n Luna si-n Stele
Emilia Clarke
“Am apelat la serviciile 247Digital si acestia au venit cu puncte destul de serioase pentru modificarea magazinului meu online. I-am urmat sugestiile si am implementat tot ce am stabilit ”
Flavius Ciubotaru
Gave.ro