fbpx
SEO

De ce sunt importante cuvintele cheie ?

Descoperirea cuvintelor cheie reprezinta cea mai mare provocare pentru site-urile la inceput de drum.

Tocmai de aceasta, este nevoie de o agentie care sa iti poata oferi servicii SEO ( Search Engine Optimization) de cea mai buna calitate.

Altfel spus, utilizarea corecta a cuvintelor cheie în procesul de optimizare pentru motoarele de cautare (SEO) poate face site-ul usor observabil pentru Google și alte motoare de cautare.

Cuvintele cheie (Keywords) reprezinta acele cuvinte sau grupuri de cuvinte pe care oamenii le folosesc atunci cand cauta ceva in mediul online cu ajutorul motoarelor de cautare (Google Chrome, Safari) .

La randul lor, motoarele de cautare produc o lista de site-uri web, care au in continutul paginilor lor texte similare sau care se potrivesc interogarii de cautare. Acest proces este cunoscut ca o cautare organica si este cheia succesului pentru o prezenta online mai buna.

Cuvintele cheie trebuiesc foarte bine alese deoarece alese la intamplare nu va face nici pe departe brand-ul tau cunoscut. Pentru a atrage clientii specifici domeniului tau de activitate este nevoie de o optimizare corecta a cuvintelor cheie si dupa standardele impuse de motoarele de cautare.

Mai jos veti gasi cele mai importante puncte care trebuiesc respectate atunci cand incepi maratonul de cautare a cuvintelor cheie specifice fiecarui brand in parte:

1. Analizeaza-ti fiecare pagina de pe site 

2. Alege un instrument de cercetare a cuvintelor cheie

3. Cerceteaza-ti cuvintele cheie 

 

 

 

 

 

4. Uita-te la valori 

 

 

5. Alege-ti cuvintele cheie 

 

Articol scris de:

Victor Dulu

Owner @ 247Digital.Net