fbpx
Contabilitate

247 Digital Contabilitate sau cum să alegi cele mai bune servicii contabilitate?

247Digital oferă servicii de contabilitate complete pentru firma ta, pornind de la primele evidențe fiscale și până la depunerea documentațiilor specifice.

Alegerea unor servicii contabilitate este o responsabilitate mare, mai ales atunci când îți dorești o companie în creștere, cu cifre de afaceri considerabile, cu angajați mulțumiți și cu strategii de termen lung. Firma de contabilitate aleasă trebuie să înțeleagă cu ușurință specificul activității tale, dar mai ales să îți pună la dispoziție o gamă largă de servicii de care să poți beneficia atât acum, cât și mai târziu. Serviciile de contabilitate financiară, consultanța contabilă, ba chiar și contabilitatea bilanțului sunt aspecte total diferite, cărora trebuie să le acorzi multă atenție și de care poți beneficia aici. 247 Digital ofera servicii de contabilitate care se diferențiază prin performanță, livrări la timp, consultanță contabilă, vechime, dar mai ales expertiză.

În funcție de tipul de client, de activitatea sa, 247Digital oferă acele servicii care să o întregească, care să îi completeze nevoia. Ceea ce este bine de remarcat este că noi nu doar înregistrăm acte contabile pentru depunerea unor declarații fiscale, ci mai degrabă găsim soluții care să determine creșterea financiară a companiei tale.

Iată mai jos de ce să alegi 247Digital:

  • Consultanță 

Serviciile de contabilitate propuse de noi nu au cum să pornească altfel decât de la consultanță. Pornind de la ceea ce își dorește clientul și până la identificarea unor strategii noi de creștere și dezvoltare, găsim acele soluții care să corespundă 100%. De asemenea, prin serviciul de consultanță, clientul este tot timpul pus la curent cu ceea ce se întâmplă în legislație sau în mediul de afaceri.  

  • Gestiunea fondurilor disponibile

Acesta este un alt aspect deosebit de important. Gestiunea fondurilor disponibile în companie, identificarea problemelor de cash flow, fișa de plătitor la ANAF – toate acestea pot fi servicii de care ai putea beneficia.

  • Depunerea declarațiilor fiscale

Înregistrarea actelor contabile lunare au drept finalitate depunerea declarațiilor fiscale în termenul stabilit de lege. Nerespectarea termenelor ar putea conduce spre sancțiuni sau penalizări care s-ar putea traduce prin sume de bani pierdute din conturile companiei, iar 247Digital face acest lucru pentru tine!

  • Organizarea contabilității bilanțului

Bilanțul se depune anual și pentru acest lucru lucrăm în echipă. Cu alte cuvinte, datele din bilanț ar fi bine să fie orientate spre creștere la final de an, spre dividende bine împărțite, spre eficiență sau investiții, iar noi îți vom explica pas cu pas ce este de făcut.

  • Asistență privind alegerea software-ului contabil

Ai deschis o firmă și nu știi cum să emiți facturi sau te gândești la cum să nu mai pierzi timp cu printarea lor și transmiterea spre contabilitate? Există software dedicat pentru acest lucru, care face cu ușurință toată această strategie în locul tău. 247Digital te poate ajuta spunându-ți în ce program trebuie să lucrezi.

  • Actualizarea datelor la ANAF, obținerea certificatelor fiscale, depunerea declarațiilor impuse de modificări sau noi reglementări legislative

Acesta este un alt aspect important. Toate aceste informații te pot duce până în pragul în care ai putea să îți pierzi firma definitiv, prin dizolvare, dacă nu depui în termen fiecare declarație sau nu faci actualizări de date. Suntem alături de tine!

  • Înregistrari la ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca)

Iată un alt aspect important. Dacă ai angajați noi și nu ai un departament de HR integrat în companie, poți apela la serviciile noastre pentru a face acele înregistrări la Inspectoratul Teritorial de Munca ale contractelor de muncă și pentru a ține evidența angajaților, prin depunerea la timp a situațiilor angajaților, trimiterea statelor de plată, dar și multe alte aspecte.

Alege eficient și mai mult ca sigur îți vei orienta compania spre dezvoltare, soluții și spre eficiență.

Vrei sa colaboram sau ai intrebari? Te asteptam sa ne => contactezi

Articol scris de:

Victor Dulu

Owner @ 247Digital.Net