fbpx
Blog

10 branduri de la care sa te inspiri pe Instagram

Instagram este reteaua de socializare care s-a transformat dintr-una in care postai poze artistice si asteptai ca lumea sa le aprecieze intr-un adevarat instrument de promovare si vanzare.

Fie ca o folosesti pentru brand awareness sau pentru vanzari, Instagram este reteaua sociala care iti permite sa arati lumii-ntregi produsele tale, echipa si cum acestea se imbina.

Daca vreodata insa te simti lipsit de inspiratie, iata 10 conturi de Instagram ale unor businessuri pe care sa le urmaresti si de la care sa iei idei. Bine-nteles, nu copiate 100%, ci adaptate la stilul tau de comunicare, la publicul tinta si la scopul pe care il ai.

10 conturi de Instagram pe care sa le urmaresti

Poate unele nu sunt neaparat pe nisa ta, insa inspiratia poate sa vina din domenii atat de diverse incat nici nu te astepti.

1. Instagram

Este de la sine inteles ca pe profilul celor de la Instagram vom gasi inspiratie atat din punct de vedere al continutului, cat si a tehnicilor pe care sa le folosim atunci cand il cream.

Daca nu direct de la sursa, atunci de unde sa primim cele mai fresh informatii?

2. National Geographic

Ei sunt cei care dau tonul fotografiilor din natura si au chiar si un concurs dedicat acestora.

Poti sa urmaresti unghiuri si ipostaze pe care le folosesc pentru a portretiza ceea ce te inconjoara.

3. Ellen

The Ellen Show este cel mai indicat profil pentru a vedea cum sa faci behind the scenes, cum sa integrezi followersii in povestea ta si sa vorbesti si sa sustii cauze in care crezi.

4. Real Madrid

Profilul echipei de fotbal Real Madrid este probabil cel mai cunscut si urmarit din domeniu.

Acestia posteaza cele mai importante momente din meciurile echipei si behind the scenes cu jucatorii, arbitri sau staff.

5. Nike

Nike sunt cunoscuti pentru asocierile cu sportivi si tocmai asta le aduce notorietate. Feedul lor de Instagram insa ii promoveaza si pe atletii nu atat de cunoscuti sau sporturi care nu sunt atat de comune precum baschetul sau fotbalul.

6. Marvel

Pe langa ca fac promo la toate benzile desenate pe care le au, cei de la Marvel posteaza si intrebari de tip trivia pentru a crea engagement cu fanii.

7. Zara

Brandul de haine isi promoveaza prin intermediul Instagram colectiile noi pe care le lanseaza sau cele care urmeaza sa fie lansate.

Ei posteaza mereu videouri, poze si reels cu oamenii imbracati in hainele lor, prezentand astfel si lifestyleul clientilor tinta.

8. Chanel

Brandul exclusivist posteaza cel mai mult imagini de la showurile de moda la care participa, insa si idei de make-up pentru fanii care le cumpara produsele.

9. 5 minutes crafts

Acest profil de Instagram este exemplul perfect despre cum sa iti ajuti fanii sa se descurce intr-un mod neconventional cu treburile din jurul casei sau cum poti sa improvizezi cu obiecte pe care le ai la indemana.

Este canalul perfect pentru DYI si trebuie neaparat sa il urmaresti, pentru ca vei avea de unde sa te inspiri.

10. NASA

Scopul NASA este de a arata tutror frumusetea Universului si a planetei noastre deopotriva.

Asadar, impartaseste cu toata lumea imagini pe care telescoapele si nu numai le surprind, precum si videouri din misiunile pe care le intreprind.

Mergi repede pe Instagram si da follow acestor conturi pentru a te inspira in ceea ce priveste continutul pe care urmeaza sa il gandesti pentru brandul tau!

Articol scris de:

Victor Dulu

Owner @ 247Digital.Net