fbpx
Vrei si tu sa realizam content marketing pentru proiectul tau?

Acestia sunt pasii
pentru rezultate cat mai bune

arrow
01
Introducere

Descoperim proiectul tau sau il realizam.

arrow
02
process2
Research & Concept

Facem research-ul atent pentru ca rezultatul sa fie unul pe masura asteptarilor

03
process3
Analiza proiectului

La final, analizam cu atentie fiecare element si componenta aplicata pentru proiectul tau.

Ce este content marketing-ul?

Content marketing-ul este o abordare strategica de marketing axata pe crearea si distribuirea de continut valoros, relevant si consecvent pentru a atrage si a pastra un public clar definit – si, in cele din urma, pentru a stimula actiunea profitabila a clientilor.

Potrivit Universitatii din San Diego, ,,Marketingul de continut se refera la procesul de creare si distribuire a continutului relevant si valoros pentru a atrage, dobandi si fideliza clientii in randul unui public clar definit, cu scopul de a genera actiuni profitabile in randul consumatorilor”.

Mai mult, specialistii subliniaza ca, pentru a atinge obiectivele mentionate, este fundamental sa lucrezi cu continut bine dezvoltat si de calitate. Intre timp si datorita contributiei culturale a Marketingului de continut, Harvard Business Review a indicat ca ne aflam in ,,Epoca iluminarii corporative”. 

 

 

 

 

 

Esti interesat de acest serviciu?

Ce spun clientii nostri

Pareri despre serviciile
247Digital

Emilia Clarke
Recomand. Multe puncte importante atinse in urma analizei, urmeaza implementare, e bine ca cineva sa iti spuna din exterior, avizat, cam ce experienta de shopping oferi userilor. Foarte bine conturat totul. Multumim!
Ervin
Cate-n Luna si-n Stele
Emilia Clarke
“Am apelat la serviciile 247Digital si acestia au venit cu puncte destul de serioase pentru modificarea magazinului meu online. I-am urmat sugestiile si am implementat tot ce am stabilit ”
Flavius Ciubotaru
Gave.ro